Tagmaling

Hos Adamsens byg er vi specialister inden for tagmaling til privat og erhverv. Det betyder, at vi både har erfaring med store og små opgaver og uanset hvad, udfører vi vores arbejde med stor passion og grundighed.


Vi tilbyder både tagrensning og efterfølgende tagmaling og vi gør det med sans for detaljen og med øje for dit tags tilstand. Det betyder, at vi først sikrer os, at det giver mening at rense og male dit tag, da det ikke er alle slags tage man kan udføre tagrensning og maling på. Det er dog muligt på langt de fleste tage, men det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at udskifte taget helt.

Vores mange års erfaring gør os til et sikkert valg og vi benytter os altid af markedets bedste produkter med henblik på miljø og kvalitet. Inden vi går i gang, udfører vi altid en undersøgelse af taget, så vi er sikre på, at det er den bedste løsning for netop dit tag. Farveudvalget er bredt og du har derved mulighed for at vælge netop den farve, der passer bedst til dit hus.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Skriv til os via formularen
​- Det tager kun 2 minutter

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt