Netpuds/facadepuds

Netpuds og facadepuds er i bund og grund det samme, når jeg arbejder med dem. Først starter jeg med at afrense overfladen grundigt, fjerner enhver form for urenheder og sikrer, at der dannes en jævn base. Herefter påfører jeg et net i pudset, som fungerer som en forstærkende struktur og bidrager til at forhindre dannelse af sætningsrevner. Dette net er afgørende for at styrke facaden på murværket og sikre en solid opbygning.

Dernæst påfører jeg pudset, en form for mørtel, på det ydre murværk i et murstenshus for at give huset et rent og ensartet udseende. En veludført facadepudsning kan virkelig forvandle selv den mest triste og trætte murstensmur til at stråle. Den dækker slidte og kedelige mursten samt grimme fuger, hvilket giver huset et helt nyt udseende og øger dets æstetiske appel.

Til sidst maler jeg facaden med en 100% diffusionsåben maling. Denne type maling tillader fugt, der kan danne sig i facaden, at trænge ud gennem malingen og forhindrer dermed skader som følge af fugtophobning. Regnvand kan passere gennem malingen uden at blive fanget inde, hvilket sikrer, at facaden forbliver sund og holdbar i lang tid fremover.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Skriv til os via formularen
​- Det tager kun 2 minutter

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt