Grundig algebehandling af
​fliser og tag

Har du fliser på din grund, der er belagt med alger og mos, eller er det taget på huset, der trænger til en algebehandling, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan hjælpe dig med at få et flot tag eller en flot belægning igen? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Adamse​ns byg har vi specialiseret os inden for udendørs algebehandling af for eksempel fliser og tag. Vi varetager opgaver for både private og erhverv i Ringkøbing, Herning og Skjern, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder.

Vi har 15 års erfaring inden for vores fag, og vi anvender altid rent vand og miljøgodkendte produkter, så du kan få foretaget en grundig og effektiv algebehandling med ro i sindet, uden at du behøver at bekymre dig over konsekvenserne for miljøet.

Algebehandling af tag hvornår?

Som udgangspunkt kan man udføre en algebehandling, uanset om det er af tag, fliser eller noget helt tredje, hele året rundt. Der findes dog nogle tidspunkter på året, hvor der er bedre at anvende algefjerner end andre. For eksempel er det bedste tid at få udført en algebehandling af tag fra april eller maj måned og frem til november måned – muligvis lidt længere alt afhængigt af vejret – men som nævnt kan behandlingen udføres hele året rundt.

Kontakt os og få en pris på fjernelse af alger

Er taget, fliserne eller terrassen belagt med alger, og kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en algebehandling, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi udfører altid vores arbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sikrer dig et flot og algefrit resultat.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Skriv til os via formularen
​- Det tager kun 2 minutter

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt