Opdag glæderne ved et epoxygulv

Vi har mange års erfaring med epoxymaling

Ønsker du at holde dine gulvoverflader pæne i mange år frem, så kan en epoxybehandling af gulvene være den rette løsning for dig. Gennem årene har vi ved Adamsens byg lavet masser af gulvbehandlinger for kunder i Ringkøbing, Herning og Skjern-området.

Vi er eksperter på området og står klar med kompetent vejledning, så du er helt sikker på at få den rette overfladebehandling til dit gulv.

Epoxybehandling kan både bruges på betongulve og på stålgulve og giver en flot blank finish og et beskyttende lag med en enorm slidstyrke. Et epoxygulv er utroligt alsidigt og kan bruges i stue, køkken, badeværelse og kælder inde i huset – og til stald, garage og værksted i tilbygningerne udenfor.

Hvad er epoxygulv?

Epoxy er en belægning, som består af to komponenter: et bindemiddel og en hærder tilsat pigment i de ønskede farver. Epoxy er en slags gulvmaling. Det er dog ikke bare maling, men en tyktflydende masse, som har den fordel, at den kan binde på næsten alt.

Hvis overfladen er helt ren inden påføringen, er det behandlede gulv ikke blot malet - det er grundigt beskyttet med epoxy.

Når du lader Adamsens byg stå for dit epoxygulv, er du sikret:

  • Kvalitet og grundighed i arbejdet
  • ​Fokus på at optimere hvert enkelt gulv
  • 15 års erfaring med gulvbehandling
  • Miljøgodkendte produkter

Kontakt os og hør mere om prisen

Prisen på et epoxygulv udregnes efter en m2-pris og kan afhænge af, hvor rent og jævnt det eksisterende gulv er. Du er altid velkommen til at kontakte os - så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver dig også gerne om forskellige muligheder for overfladebehandling af gulve. Så ring i dag, og se frem til nye, flotte epoxygulve.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

"Det var meget fin det hele"

Renset fliser mure og tag . Det hele blev behandlet mod alger.

Henning

"Afrensning"

Afrensnig af terrese og mure sam alge behandlig tag flader.

Leif Kristensen

"Rigtig god oplevelse"

Renset fliser samt tag. Rigtig god oplevelse , han er meget omhyggeligt.

Henna

"God dialog"

Algebehandling af tage, facader og fliser. God dialog om hvilke områder, der skal behandles.

Poul Hansen

Skriv til os via formularen
​- Det tager kun 2 minutter

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt