Få en god pris på polyurethan gulv

Hvorfor vælge et polyurethan gulv?

Polyurethan gulv (også kaldet komfortgulv) er blevet meget populært, og det er der mange gode grunde til. Det er oftest blevet brugt i industrien, men i dag bliver polyurethan gulv også brugt privat. Det er et gulv, der er slidstærkt, vandtæt og temperaturresistent op til 100 grader. Derudover er det nemt at gøre rent, hvilket også er med til at gøre det attraktivt for mange kunder.

Et nyt polyurethan gulv vil oftest blive lagt på beton eller cement, men det kan også lægges på træ- eller stengulve. Gulvet egner sig både til indendørs og underdørs brug, og det findes i mange farver. Det betyder, at du har mulighed for selv at vælge, hvilket design du gerne vil have til dit nye gulv. Det giver desuden en god akustik, og det har et råt og moderne look.

Der er altså mange gode grunde til at vælge et PU-gulv, som det også bliver kaldt. Det er nemt at have med at gøre, og det kan mange danskere godt lide i dag.

Få hjælp af en professionel

Det er vigtigt, at du ikke selv lægger et polyurethan gulv. Det skyldes, at det er giftigt i flydende form, og derfor skal du have hjælp af en professionel, der er certificeret til at lægge det. Hos Adamsens byg hjælper vi vores kunder med nye polyurethan gulve i både Ringkøbing, Skjern, Herning & omegn.

Kontakt os for et godt tilbud

Når du vælger os til at lægge dit nye polyurethan gulv, er du garanteret god service og en god pris. Vi kommer gerne med et tilbud på din opgave. Prisen afhænger af, hvor stort gulvet skal være. Kontakt os endelig, og lad os tale nærmere om dine ønsker.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Skriv til os via formularen
​- Det tager kun 2 minutter

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt