Vi udfører grundig rensning af fliser​

Få din terrasse gjort forårs- og sommerklar

Hos Adamsens byg har vi 15 års erfaring med rensning af fliser. Vi renser fliser for flisepest og alger, foretager grundig udendørs fliserens og tilbyder imprægnering af fliser efterfølgende. På den måde kan de holde sig pæne og fri for alger og flisepest i lang tid efter, vi har renset dem. Har du fliser, der trænger til en kærlig behandling? Så kontakt os allerede i dag.

Vi har 15 års erfaring indenfor rensning af fliser for flisepest og alger - og tilfredse kunder i både Herning, Skjern, Ringkøbing og omegn.

Derfor skal du vælge os

Når vi renser fliser hos dig, kan du være sikker på:

  • Brug af miljøgodkendte produkter til både algefjerner og fliserens
  • Blik for bæredygtighed
  • Erfarne folk, der sikrer et godt og holdbart resultat
  • Terrasser og flisegange, der står flot uden pest og alger

Vi udfører grundig og omhyggelig rensning af fliser for såvel flisepest som alger hos private boligejere og erhvervsdrivende.

Kontakt os for en pris på rensning af fliser

Vores fokus er på rene og rensede terrasser og stenbelægninger, et effektivt udført arbejde og priser, som alle kan være med på.

Prisen på en rensning af fliser kan variere, men hvis du giver os et kald – så giver vi dig et godt tilbud og lovning på en flottere og renere terrasse. Kontakt os allerede i dag.

Sådan foregår vores rensning af fliser

Hvis du har en terrasse eller en sti med fliser på din grund, der trænger til at blive renset, så står vi klar til at hjælpe med at sikre et flot og ikke mindst professionelt resultat. Når vi renser fliser, anvender vi altid miljøgodkendte produkter og rent vand, da det er det, der sikrer de bedste resultater. Efter rensningen sørger vi naturligvis for en grundig imprægnering, så dine fliser holder sig pæne og pestfrie i længere tid.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på fliserensning

Vi tilbyder ganske konkurrencedygtige priser på rensning af fliser, og vi varetager som nævnt opgaver for både private og erhverv i Skjern, Herning, Ringkøbing og omegn. Vi kommer derfor også gerne en tur forbi dig, hvis du har en fliseterrasse eller en anden form for belægning, som du kunne tænke dig at få renset for flisepest, mos, alger eller snavs.

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop den fliserensning, som du har behov for, så udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud til dig. Du skal bare kontakte os og fortælle os om din opgave.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Skriv til os via formularen
​- Det tager kun 2 minutter

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt