Lad os lave dit microcement

Vi er eksperter i microcement

Hos Adamsens byg har vi mange års erfaring med at benytte microcement i forskellige løsninger, herunder til gulve. Vi kører i Ringkøbing, Skjern og Herning-området, og vi kommer også gerne ud og laver et moderne og holdbart microcementgulv hjemme hos dig eller hos din virksomhed.

Microcement er den rette løsning for dig, der vil have et gulv, der er praktisk og moderne. Der er mange fordele ved at bruge microcement til gulve, men det kan også bruges på vægge, hvis du vil have et mere råt look på dem.

Et væld af flotte farver​

Gulve lavet i microcement er attraktive i boligen både i køkkenet, badeværelset og gangen. Da gulvet er en glat flade helt uden fuger, bliver rengøringen betydeligt lettere. Skal du have lavet ny gulvbelægning i en garage, et erhvervs- eller industrilokale, er en belægning med microcement ligeledes et godt valg.

I udgangspunktet er microcement gråt, men det kan i dag pigmenteres, så du kan få lige nøjagtig de farver og nuancer, du gerne vil have på dine microcementgulve.

Kontakt os for en god pris på microcement

Når du lader Adamsens byg stå for at lægge microcement på gulve eller på vægge hjemme hos dig, kan du være sikker på at få et godt resultat - udført i høj kvalitet.

Vi er eksperter på området og har 15 års erfaring med arbejdet. Vi går langt for at finde den helt rigtige gulvløsning til dig. Vi har konkurrencedygtige priser og laver gerne et uforpligtende tilbud til dig ud fra en m2-pris. Ring til os allerede i dag, så kigger vi på dine gulve.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Skriv til os via formularen
​- Det tager kun 2 minutter

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt